ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. 

Οι Rafina Runners επιστρέφουν με μια δρομική συνάντηση άνευ προηγουμένου. Δύο προπονητικές διαδρομές (Ημι-μαραθώνιος και Μαραθώνιος) που σχεδιάστηκαν με γνώμωνα την ασφάλεια, την ταχύτητα, αλλά και την βέλτιστη δυνατότητα υποστήριξης, μας περιμένουν την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, για να νιώσουμε και πάλι τη χαρά της (αντ)αγωνιστικής προσπάθειας. Δηλώστε έγκαιρα και έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 την απόσταση που επιθυμείτε να τρέξετε συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα. Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει, καθώς πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου στο πλαίσιο της επιθυμίας των φίλων μας για δράση!

*Ελπίζοντας ότι οι συνθήκες που μεταβάλλονται διαρκώς θα επιτρέψουν την ομαλή διοργάνωση της ομαδικής μας προπόνησης, βρισκόμαστε σε αναμονή προκειμένου να συνταχθεί το εναρμονισμένο με τις τρέχουσες διατάξεις υγειονομικό πρωτόκολλο.

*Οι δύο επιλεγμένες διαδρομές θα κοινοποιηθούν -μαζί με τα τεχνικά τους στοιχεία- αφού δοκιμαστούν, οριστικοποιηθούν και ελεγχθούν  εξετάζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες στο σύνολό τους, με στόχο την απόλυτη ασφάλεια και υποστήριξη των δρομέων. (Σημειώνεται ότι προτεραιότητα του Συλλόγου είναι η εξασφάλιση των Εγκαταστάσεων του Κωπηλατοδρομίου, αν όμως δε καταστεί αυτό εφικτό, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το κωπηλατοδρόμιο).