Κι όμως, με κάποιον μαγικό τρόπο, όσο λιγοστεύουν οι αγώνες που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να πραγματοποιηθούν στη χώρα μας (και όχι μόνο), τόσο αυξάνονται αναλογικά οι εμφανίσεις των μελών του συλλόγου μας σε αυτούς. Τόσο η δίψα για αγωνιστική δράση, όσο και η διαρκής εξάπλωση του «κόκκινου ιού», συντέλεσαν σε ένα ακόμη εμφατικό από πλευράς μας Σαββατοκύριακο, όπου είχαμε τις εξής συμμετοχές:

Ξεκινώντας από το γειτονικό μας Μάτι, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε – Καγιάκ, διοργάνωσε την Κυριακή το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ωκεάνιου Καγιάκ, που αναφέρεται και ως SURFSKI, ο δικός μας Γεώργιος Μάναλης, που για όσους δε το γνωρίζουν ασχολείται συστηματικά με το εν λόγω άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, πέτυχε την ολοκλήρωση του αγώνα των 17 χλμ (!) σε 1 ώρα 40′ 20”, επίδοση που τον κατέταξε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης των ανδρών. Θερμά συγχαρητήρια Γιώργο, ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο μέλλον, καθώς και να σε δούμε να τραβάς και πάλι «κουπί» σε κάποια διαδρομή επί σταθερού εδάφους, τρέχοντας μαζί μας.

Λίγο πιο μακριά, αυτή τη φορά στην Αρκαδία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Άλωσης της Τριπολιτσάς, πραγματοποιήθηκε ο Κολοκοτρώνειος Δρόμος 2020. Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα απόστασης 28 χλμ με εκκίνηση το Λιμποβίσι (Οικία Κολοκοτρωναίων) σε υψόμετρο 1200 μέτρων και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στα 500 μέτρα υψόμετρο. Στον αγώνα, που διεξήχθη υπό αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Ηλίας Χρυσός ακολούθησε ξέφρενη πορεία και τερμάτισε ύστερα από μόλις 2 ώρες 4′ και 40” καταλαμβάνοντας την 10η θέση της γενικής κατάταξης. Πολλά συγχαρητήρια Ηλία, πάντα υγεία και επιτυχίες ευχόμαστε.

Παρόλο που η συνέχεια στη φετινή σεζόν διαφαίνεται ιδιαίτερα φτωχή σε -επίσημη τουλάχιστον- αγωνιστική δράση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε και πάλι κάποια έκπληξη από τους απανταχού RR. Μέχρι τότε, ευχόμαστε σε όλους πρωτίστως υγεία, ψυχραιμία και εποικοδομητική ξεκούραση, ενόψει των όσων μας περιμένουν όταν με το καλό αρχίσουμε να λειτουργούμε και πάλι φυσιολογικά. Καλή συνέχεια σε όλους -ες!