Γεμάτο αγωνιστική δράση, επιτυχίες και αξιοθαύμαστα επιτεύγματα ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, για τα μέλη του Συλλόγου:

Στο πρώτο «Atromitos Ultra» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/02/2020, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, ο αέναος Παναγιώτης Αναγνώστου συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα υπέρ – απόστασης, αυτή τη φορά διάρκειας 12 ωρών!

O Παναγιώτης Αναγνώστου γράφοντας ιστορία

Υπό εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού ο αγώνας ξεκίνησε με βροχή νωρίς το πρωί και με θερμοκρασίες κάτω των 5 βαθμών καθ’ όλη την διάρκεια, κατάφερε να διανύσει 101χλμ (!) τερματίζοντας τέταρτος στη γενική κατάταξη και δεύτερος στους άντρες. Είχε την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας σε αυτό το απίστευτο εγχείρημα, όπου παρά τις δυσκολίες δεν πτοήθηκε. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που βρίσκεται ανάμεσά μας και ευχόμαστε να εκπληρώνει κάθε στόχο με χαμόγελο και θετική ενέργεια.

Λίγο πιο μακριά, στον 9ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας» την Κυριακή 09/02/2020, στο ηλιόλουστο Αίγιο, είχαμε την δυναμική παρουσία των παρακάτω μελών μας, με εντυπωσιακές εμφανίσεις:

Η δρομική παρέα μετά το τέλος του αγώνα

Ο Νίκος Γαρμπής «πέταξε» ενόψει Μαραθωνίου της Βαρκελώνης και με χρόνο 1h 28’ 32” έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική, διαρκώς ανοδική, κατάσταση!

O Νίκος Γαρμπής γράφοντας ένα ακόμη PB

Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος έτρεξε την απόσταση μαζί με το Σπύρο Μυλώβα, με τον πρώτο να συνεχίζει το long run του για ακόμη 9 χλμ και τον δεύτερο να σημειώνει PB με χρόνο 1h 49’ 25”!

Παναγιώτης και Σπύρος σε χαρούμενες δρομικές στιγμές!

Tις συμμετοχές έκλεισαν οι Χρήστος Ρουμπόγλου (1h 56’ 59”), καθώς και οι φίλοι του Συλλόγου, Φίλιππος Τσαπατώρης, επίσης με PB (1h 37’ 02”) και Παναγής Μακρής, με τη συμμετοχή του στα 5 χλμ.

Τη ίδια ώρα, στα Βασιλικά της Πάρνηθας, συμμετείχαν με την έμπειρη ομάδα του Protypo Rafina Fitness Club, στον δεύτερο αγώνα της σειράς του Salomon Cup 2020 τα εξής μέλη: O Γιώργος Χανούμης, ως επικεφαλής της αποστολής, οι Άντζελα Χρυσοστόμου και Αντώνης Τσιγκρέλης, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, η Ανδρομάχη Μπαρτσώτα, ο Ντίνος Μαχαίρας, ο Χρυσόστομος Στέλλας, ο Φάνης Βλαστός και ο Χρήστος Λουκέρης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα στο σύνολό της κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους, καλή αποκατάσταση και καλή επιτυχία σε κάθε προπόνηση ή στόχο σας!