Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη από μέρους του ΔΣ και αφορούν τόσο  στην οργάνωση του Συλλόγου, όσο και στην σταδιακή παροχή οφελών και διευκολύνσεων προς τα μέλη μας, είμαστε σε τελικό στάδιο δημιουργίας της νέας, προσωποποιημένης κάρτας μέλους των Rafina Runners.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ταυτότητα (τύπου πιστωτικής κάρτας), η οποία θα εκδίδεται και θα παραδίδεται ατομικά σε ετήσια βάση (για την πρώτη μόνο φορά θα εκδοθεί για τα έτη 2020 και 2021), που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει δύο διαφορετικές χρησιμότητες:

Η βασικότερη εξ’ αυτών, είναι να παρέχεται η δυνατότητα σε όλους μας να τη φέρουμε πάνω μας κατά τις προπονήσεις ή αγώνες που συμμετέχουμε, ώστε να γίνει ευκολότερη η διαχείριση, αντιμετώπιση, αλλά και επικοινωνία με το οικείο περιβάλλον του αθλητή, σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχούς συμβάντος (τραυματισμός, ατύχημα, πρόβλημα υγείας).

Επιπρόσθετα, η κάρτα θα αποτελεί, με σταδιακή ενσωμάτωση, την διαχωριστική δικλείδα πρόσβασης των μελών μας σε μια σειρά παροχών, οι οποίες θα γνωστοποιούνται έπειτα από σύναψη κάθε νέας συνεργασίας ή συμφωνίας (εκπτώσεις σε αγορά ειδών/υπηρεσιών, ιατρικοί έλεγχοι και πολλά άλλα, που τελούν υπό διαρκή διερεύνηση από μέρους μας).

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας, απαιτείται η άμεση συγκέντρωση των ατομικών στοιχείων κάθε μέλους, τα οποία αποφασίστηκε να είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Αριθμός Μητρώου Εγγεγραμμένου Μέλους (θα σας γνωστοποιηθεί με την πρώτη παραλαβή της κάρτας)
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας σε Περίπτωση Ανάγκης (οικείο πρόσωπο)
  • Ομάδα Αίματος
  • Ψηφιακή Φωτογραφία (προδιαγραφές διαβατηρίου, σε καλή ανάλυση).

Τα παραπάνω στοιχεία, θα παρακαλούσαμε να αποσταλούν στο [email protected] το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναβαθμισμένη αυτοματοποιημένη φόρμα εγγραφής μέλους που βρίσκεται ΕΔΩ  (με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται και η επαλήθευση όσων στοιχείων σας έχουμε ήδη καταχωρήσει, αλλά και η αποστολή της φωτογραφίας). Η χρήση της παραπάνω φόρμας, προφανώς και δεν αποτελεί υποχρέωση για καταβολή κόστους εγγραφής για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Τέλος, να τονιστεί ότι η κάρτα μέλους θα παρέχεται κάθε χρόνο δωρεάν στα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου μας (γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η καταβολή του συμβολικού κόστους της  ετήσιας συνδρομής).

Εκ μέρους του ΔΣ, σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για την υπομονή, την εμπιστοσύνη, αλλά και τη στήριξη των προσπαθειών μας. Και να μη ξεχνάτε, ότι τα καλύτερα συνεχίζουν να έρχονται… τρέχοντας!