Μετά από ιδιαίτερα προσεκτικό σχεδιασμό, αλλά και πολύ απαιτητική οργάνωση, που διήρκησε αρκετούς μήνες, καθώς και με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία, οι επίσημες κάρτες μέλους των RAFINA RUNNERS βρίσκονται από σήμερα στα χέρια μας! Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, η έμπνευση για τη δημιουργία της κάρτας, που αποτελεί πλέον την ταυτότητα του Συλλόγου, έχει ιδιαίτερα πρακτική και διττή χρήση.

Αφενός μεν, ενσωματώνει εκείνες -και μόνο- τις απαραίτητες πληροφορίες για την ταυτοποίηση των μελών μας σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. τραυματισμός) κατά την προπόνηση ή τους αγώνες, αφού διαθέτει εκτός των άλλων και στοιχεία επικοινωνίας με τα οικεία πρόσωπα, όπως εσείς έχετε υποδείξει. Επειδή μάλιστα, κατασκευάζεται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό (τύπου πιστωτικής κάρτας), μπορείτε να τη φέρετε πάνω σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, χωρίς κανένα απολύτως φόβο φθοράς ή καταστροφής.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον βέβαια, είναι το γεγονός ότι η κάρτα μέλους των Rafina Runners, αποτελεί το εισιτήριο σε μια σειρά μοναδικών προνομίων και ωφελειών (π.χ. προσφορές, εκπτώσεις) μέσα από ένα δυναμικό σύνολο συνεργατών και χορηγών που διαρκώς αυξάνεται. Πολύ σύντομα μάλιστα, θα σας ανακοινωθούν οι πρώτες από τις παροχές και διευκολύνσεις, που είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για τους κατόχους της κάρτας και οι οποίες αφορούν τόσο σε ιατροφαρμακευτικές καλύψεις, όσο και σε αγορές προϊόντων από αγαπημένες εταιρείες, είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε για online αγορές.  

Όπως θα δείτε, η κύρια όψη της κάρτας αποτυπώνει τα βασικά στοιχεία ενός μέλους (φωτογραφία, ονοματεπώνυμο, ομάδα αίματος, τηλέφωνο ανάγκης, μοναδικός κωδικός μέλους, λογότυπο και εθνόσημο), ενώ στην πίσω πλευρά βρίσκεται η παραπομπή του Συλλόγου στα Social Media (Facebook, Instagram, Ιστοσελίδα), καθώς και κωδικός QR όπου οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Πρόκειται για μια δημιουργία, που αποτελεί πρότυπο για τα αθλητικά και όχι μόνο δεδομένα, δίνοντας σε όλους εσάς την ιδιαίτερη αξίωση που όλοι μαζί πρεσβεύουμε στην αγαπημένη παρέα με τα κόκκινα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβετε την κάρτα μέλους, είναι να έχει εξοφληθεί η από μέρους σας ετήσια συνδρομή του τρέχοντος έτους, η οποία καθίσταται ζωτικής σημασίας, τόσο για να καλύπτονται τα πάγια έξοδα του Συλλόγου, όσο και για τις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, ή προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον. Για τη δική σας διευκόλυνση και ευχαρίστηση όμως, η πρώτη μας κάρτα έχει ισχύ, όχι μόνο για το τρέχον, αλλά και για το επόμενο έτος, ήτοι έως τον 12/22, ενώ από εκεί και έπειτα θα ανανεώνεται σε ετήσια βάση.

Η παραλαβή μπορεί να γίνει κάθε Τετάρτη από τις 21:00 και μετά, στις εβδομαδιαίες συναντήσεις στην Έδρα μας (Στέκι), είτε σε απευθείας επικοινωνία με μέλη του ΔΣ, είτε σε ημερομηνίες και ώρες που θα σας ανακοινώνονται τακτικά, για τη διευκόλυνση όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και τη στήριξη σε ότι κάνουμε και να είστε βέβαιοι, ότι τα καλύτερα δεν είναι απλώς μπροστά μας, αλλά έρχονται… τρέχοντας!