Είναι γεγονός! Το νέο, επίσημο T-shirt του Συλλόγου μας, είναι πιο κοντά από ποτέ !

Έπειτα από σειρά συναντήσεων και συντονισμένη έρευνα αγοράς ανάμεσα σε αρκετούς υποψήφιους προμηθευτές από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ξεχωρίσαμε τους σημαντικότερους παράγοντες, οι οποίοι καθόρισαν και την τελική μας επιλογή. Γιατί, πέρα από τη γνώση των επιθυμιών και των αναγκών μας, κρίθηκε πρωτίστως σκόπιμο, στην οποιαδήποτε συνεργασία στον τομέα της ένδυσης των μελών μας, πάνω στην οποία θα αντανακλάται το ήθος, η ομοιογένεια, αλλά και η γενικότερη εικόνα μας προς τα έξω, να λάβουμε υπόψη τα εξής:

  • Ποιότητα και επίπεδο επικοινωνίας με τον προμηθευτή – συνεργάτη.

  • Σχέση τιμής / αξίας του τελικού προϊόντος (Value for Money).

  • Διαθεσιμότητα και πλήθος επιπλέον ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ.

  • Δυνατότητα προσωποποιημένης εκτύπωσης (π.χ. Ονοματεπώνυμο).

  • Δυνατότητα επιπλέον, τμηματικών παραγγελιών, ανά πάσα στιγμή, με μόνιμες εκπτώσεις.

  • Διάρκεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη στην συνεργασία.

Με βάση όλα τα παραπάνω, δε θα μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε την κορυφαία εταιρεία κατασκευής εξειδικευμένων ειδών αθλητικού ρουχισμού στη χώρα μας, αλλά και μία από τις καλύτερες σε ολόκληρο τον κόσμο, την Bioracer Speedwear Bioracer την οποία πολοί απο εμάς, έχουμε δοκιμάσει ήδη.

Τα υλικά, η ποιότητα της εκτύπωσης, η αίσθηση πάνω στο σώμα, αλλά και ο επαγγελματισμός που διέπει σε κάθε επίπεδο το προσωπικό της εταιρίας, αποτελούν συνολικά εγγύηση για ένα άριστο τεχνικά και οπτικά αποτέλεσμα, για το οποίο όλοι μας θα αισθανόμαστε περήφανοι. Σήμα κατατεθέν, εκτός από το λογότυπο του Συλλόγου μας, αποτελεί όπως θα διαπιστώσετε, τόσο η μορφή της Τοξότρας (σύμβολο της πόλης της Ραφήνας) όσο και το εθνόσημο, για τις εκτός συνόρων εμφανίσεις μας.

Συνεπώς, σας ενημερώνουμε, ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα όλων των μεγεθών και τύπων (ανδρικό, γυναικείο, παιδικό) στα γραφεία μας, από το Σάββατο 30 Μαϊου 2020, προκειμένου να πάρουν όλα τα μέλη το χρόνο τους, ώστε να αποφασίσουν το σχέδιο και το μέγεθος που τους ταιριάζει. Θα υπάρξει ασφαλώς, δυνατότητα για παραγγελίες απεριόριστου αριθμού και τύπου ειδών, ατομικά.

Επιπλέον, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι περίπου 8 εβδομάδες, οπότε συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση και εκδήλωση ενδιαφέροντος από όλους, το συντομότερο δυνατόν, ώστε  να προλάβουνμε τις εξελίξεις και οι νέες εμφανίσεις του Συλλόγου μας να χρωματίσουν τους αγώνες, όταν με το καλό αυτοί επιτραπούν και πάλι!

Σε μια πρώτη ένδειξη, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε (λίγο πριν την οριστικοποίηση του τελικού σχεδίου) τη διαθεσιμότητα και επιλογές σε είδη ρουχισμού, έχοντας υπόψιν ότι ο κατάλογος περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τα εικονιζόμενα (όπως buff, καπέλα, κάλτσες, αντιανεμικά, κλπ): Κατάλογος Προϊόντων

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, πως οι τελικές τιμές των προϊόντων δεν είναι δυνατόν να καθοριστούν ακόμη, καθώς είναι άμεσα εξαρτώμενες από τις ποσότητες και κατηγορίες των ειδών της αρχικής παραγγελίας που θα καταθέσουμε. Σημειώνεται μόνο, ότι η εκτύπωση του ονόματος κατόπιν επιθυμίας κάποιου μέλους στο T-Shirt επιφέρει μια επιπρόσθετη χρέωση των 5 ευρώ, ενώ το συνολικό τελικό κόστος θα γνωστοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προπαραγγελίας. Η δε παραγγελία στη συνέχεια, θα είναι δυνατή μέσω αντίστοιχης φόρμας στην ιστοσελίδα μας, για τη διευκόλυνσήη όλων μας.

Σας διαβεβαιώνουμε πάντως, ότι σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προσσεγγίσει κατά το δυνατόν υποψήφιους υποστηρικτές – χορηγούς για το εγχείρημα, με σκοπό όχι μόνο να καλύψει μέρος της αξίας του προϊόντος, αλλά κυρίως για να αυξήσει το αποθεματικό του Συλλόγου, ενόψει ποικιλίας δράσεων που έπονται και αναμένεται να προκαλέσουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι και σας υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα τώρα αρχίζουν, αλλά έρχονται… τρέχοντας!

Τέλος, θα θέλαμε εκ μέρους όλων να ευχαριστήσουμε τον Ηλία Χρυσό, για την επιμέλεια του υπέροχου σχεδίου του T-shirt, αλλά και τον Κοσμά Δαβουτιάν με την Bioracer Hellas για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία μας. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

το ΔΣ