Ότι τα Hello Αρτέμιδας – Ραφήνας και οι Rafina Runners, αποτελούν εδώ και καιρό έννοιες ταυτόσημες, ειναι ήδη γνωστό, αφού η οικογένεια του Μάκη Τουρλή, στηρίζει δυναμικά και σε κάθε επίπεδο την οικογένεια των Rafina Runners, ήδη από το ξεκίνημά της. Με οδηγό τις όμορφες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών που προϋπήρχαν, η συνεργασία επισημοποιήθηκε αρχικά, με την οικονομική υποστήριξη των Hello στην προσπάθεια δημιουργίας και προμήθειας της νέας επίσημης εμφάνισης των μελών μας, που με τόση περηφάνεια πλέον φορούν και διαφημίζουν την πόλη μας οπουδήποτε και αν βρεθούν.

Πρόσφατα όμως, η συνεργασία αυτή πέρασε και στο επόμενο επίπεδο, καθώς οι Rafina Runners απέκτησαν τη δική τους webradio εκπομπή στο φιλόξενο σταθμό του Hello Radio for Kids, όπου συναντώνται για να μοιραστούν τα δρομικά και όχι μόνο νέα τους. Κάθε Σάββατο λοιπόν, από τις 18:00 έως τις 20:00, μπορείτε να απολαύσετε τους RAFINA RUNNERS ON AIR με οικοδεσπότη τον αγαπημένο Παναγιώτη Σπάνοπουλο στο μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές του Hello Radio Studio. Δεν έχετε, παρά να μπείτε στο: https://www.helloradio.gr/ και πατώντας το πλήκτρο play (κάτω αριστερά) να μας ακούτε live ! Κάθε εκπομπή θα αποτελεί μια ξεχωριστή μουσική ενότητα, αλλά και βήμα σε πρόσωπα – έκπληξη κάθε φορά, που θα μοιράζονται αθλητική εμπειρία, γνώση και κατάρτιση σε μια προσπάθεια να ενώσουμε την παρέα μας και διαδικτυακά!

Ήδη, η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο, όπου σε μια συνέντευξη που αποτέλεσε σεμινάριο ζωής για όλους μας, φιλοξενήθηκε ο αεικίνητος και αγαπημένος φίλος όλων μας, Νικόλαος Μπλιζιώτης, ο οποίος κατάφερε με την αυθεντικότητα της σκέψης και το ήθος της ψυχής του, όχι μόνο να εμπνεύσει και να συγκινήσει, αλλά και να περάσει μυνήματα αισιοδοξίας μέσα από την πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ματιά του. Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε Νίκο!

Νικόλαος Μπλιζιώτης

Για μία ακόμη φορά, ευχαριστούμε από καρδιάς τα Hello Aρτέμιδας – Ραφήνας που με τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που μας δίνουν, μας κάνουν να νιώθουμε ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, έστω και σε δύσκολους καιρούς. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Σπανόπουλο, που με πολλή υπομονή, προσπάθεια και αγάπη προσφέρει το χρόνο του για να μας χαλαρώσει κάθε Σάββατο με τη φωνή του!

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται τρέχοντας… και μέσω webradio !